September og solskinn.

Det er så deilig ute om dagen, sola skinner, det er godt og varmt , luften er klar og fin........og høsten er på vei..

I dag har jeg hatt fotodag på Reidvintunet, som er et friluftsmuseum i Hillestad like ved Holmestrand, vel verdt et besøk hvis du ikke har vært der.Jeg tok masse bilder, men det ble dessverre ingen suksess, sola, og lyset var ikke på min side i dag...... så nesten alle bildene jeg tok av teppene mine i formiddag, ble overeksponert.Teppet her har jeg sydd i bare grå stoffer, det måler 125cm x 160cm, og er en fin størrelse å ha over seg på terrassen en fin sensommerkveld. 

Teppet er vakkert quiltet av Tone M.Langfjæran.Jeg hadde i alle fall en veldig hyggelig formiddag, jeg traff på en flott gjeng med" trimmedamer" og jeg spiste formiddagsmat i Urtehaven ........ kan man bedre ha det?  selv om bildene ble så som så.... så satser jeg på at det blir bedre neste gang.

Klem fra Heidi

 

 

 

 

 

Én kommentar

Tine

13.09.2016 kl.16:37

Lekkert!

Er mange flotte stoffer i det teppet! Grått er flott!

Tine.

Skriv en ny kommentar

fruaker

fruaker

59, Holmestrand

Hei- denne bloggen er for alle oss som driver med quilting /lappesøm, og som aldri får nok inspirasjon, nye ideèr, eller mønster. Jeg er med i en veldig aktiv sygruppe, og vil også vise hva de andre i gruppa lager,-det er bare å glede seg.. Mail.adresse : heidiaker@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits