Godt nytt år.

Nytt år gir meg ny inspirasjon, og i år skal jeg virkelig gjøre alvor av å bruke alle disse fargerike, morsomme, litt stygge, men flotte stoffbitene som ofte blir liggende, fordi de er for små eller rare til å kunne brukes.Seks stykker kuvertbrikker har sett dagens lys her hos meg de siste dagene......Alle brikkene er sydd med stoffer fra restekassa......Har på følelsen av at vi er mange som har overfylte restekurver, la oss inspirere hverandre til å bruke opp noe av dette, i nye prosjekter. 


Ha er fortsatt fin søndagskveld, her i Holmestrand har vi et flott, og kaldt vintervær

 

 ♥lig hilsen Heidi

 

 

3 kommentarer

tine

10.01.2016 kl.21:23

Lekre:), altfor fine til å spises på! Lur utfordring, er utrolig mye småbiter i poser, kurver, hyller og skuffer - teknikken i spisebrikkene dine er flott til å få brukt opp småbiter!

Fruen på landet

11.01.2016 kl.12:39

Godt nytt år. Fine de er 😉.

God ide å bruke rester men sukk,har ikke bare rester men mye stoff som burde blitt brukt. Får visst brette opp armene og starte. Godt med litt inspirasjon 🤗🌺🌸.

Berit

14.01.2016 kl.20:15

Hei. Likte designet på brikkene dine. Enn å få til noe så lekkert av rester. En fin måte å bruke rester på. Takk for kjempeinspirasjon.

Berit

Skriv en ny kommentar

fruaker

fruaker

58, Holmestrand

Hei- denne bloggen er for alle oss som driver med quilting /lappesøm, og som aldri får nok inspirasjon, nye ideèr, eller mønster. Jeg er med i en veldig aktiv sygruppe, og vil også vise hva de andre i gruppa lager,-det er bare å glede seg.. Mail.adresse : heidiaker@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits