En ufo kavalkade........

Her kommer årets siste blogginnlegg fra fru Aker..... og det blir et innlegg som alt det som ikke ble ferdig denne julen,men som helt sikkert blir det til neste jul.Dette kommer til å bli et fint slumreteppe i julens varme rødfarger..... bare ikke denne julen.Juleløper fra siste nummer av MyQuilt...... den tror jeg faktisk jeg skal gjøre ferdig i romjulen, mangler bare litt quilting, og lukkekant.

 

 

 Jeg har sydd mange julegavegrytekluter, men disse skal nok ikke ligge under noens juletre i år.Også var det dette da, som skulle bli pute til sittebenken på kjøkkenet, men det blir det engang, bare ikke nå. 

Jeg vil med dette få ønske alle mine quiltevenner en riktig god jul.....takk for alle flotte opplevelser vi har hatt, og snart starter et nytt år.

Klem fra Heidi 

 

3 kommentarer

tine

22.12.2015 kl.21:32

ÅÅÅÅÅ Heidi! Så godt å vite at du også har UFO'er! Gleder meg til alt blir ferdig, alt ser helt supert ut!!! I mellomtiden - riktig god jul!

Elin

23.12.2015 kl.11:53

Denne bloggen er verkeleg inspirerande! Takk for at du deler, og riktig god jul!

Fruen på landet

02.01.2016 kl.12:23

Godt å se noen UFOer hos deg også. Vel overstått jul og så ser vi fram mot et nytt inspirerende år!😊

Skriv en ny kommentar

fruaker

fruaker

58, Holmestrand

Hei- denne bloggen er for alle oss som driver med quilting /lappesøm, og som aldri får nok inspirasjon, nye ideèr, eller mønster. Jeg er med i en veldig aktiv sygruppe, og vil også vise hva de andre i gruppa lager,-det er bare å glede seg.. Mail.adresse : heidiaker@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits